Wettelijk herroepingsrecht

De consument heeft het recht van retour binnen 14 werkdagen na levering van het product. Zonder opgave van reden kan de consument een product retourneren waarbij de aankoopprijs terug wordt betaald. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument tenzij anders is overeengekomen.

Het betreft hier producten die nog niet in gebruik zijn genomen door de consument en die nog in de originele verpakking zitten, tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Bij producten die op maat zijn gemaakt vervalt dit recht. Retourneren kan alleen met bon. Gratis artikelen bij een tijdelijke promotionele actie kunnen worden aangerekend volgens de actuele verkoopsprijzen op de website indien deze niet ongebruikt en in originele verpakking worden teruggegeven bij het geval van een retour.

Het wettelijk herroepingsformulier kan u hier terugvinden : klik hier.  U kan dit document invullen en per post opsturen.  Wij raden gewoon een mailtje aan.

De hierboven beschreven bepalingen is het wettelijk herroepingsrecht bij online aankopen. Deze zijn voor iedere webshop van toepassing, ook swiss-relax.  

  • Swiss-Relax heeft echter ook een aanvullende retoursregeling tot een maximum van 30 dagen. 
  • Deze 30 dagen retours zijn aanvullende bepalingen en beperken uw wettelijk retoursrecht niet. 
  • Meer info over de 30 dagen retours kan u hier vinden : klik hier.