Kamer van Armonea


Wenst u of een familielid te verhuizen naar een woonzorgcentrum?

Armonea is marktleider met een uitstekende professionele reputatie.

Hieronder geven we een woordje uitleg hoe dit te werk gaat.

Armonea relaxzetel


Wie is Armonea

Armonea, ondertussen het grootste rusthuis van België, heeft vorig jaar de Spaanse zorggroep La Saleta overgenomen.

De teller staat hierdoor sinds kort op 132 woonzorgcentra, inclusief de assistentiewoningen en serviceflats. In België baat Armonea 83 residenties uit met meer dan 9000 gasten.

Swiss-Relax heeft reeds zetels staan in verschillende rusthuizen van de Armonea groep, vb. WZC Armonea Regatta (Antwerpen) en Rustoord Armonea OB-WZC (Wetteren). Wenst u een zetel te leveren bij een Armonea residentie, dan kan u dit aangeven in het vakje “opmerkingen” bij het bestellen.

 
 
 
Armonea relaxzetels

Prijzen en vragen 

Heeft u vragen over een verblijf in Armonea, dan kan u hier terecht (klik hier) 

Op het vlak van prijzen is het belangrijk om te weten dat een rusthuis niet zomaar vrij zijn prijzen kan bepalen.  Hiervoor is toestemming nodig door de FOD economie.   Het is daarom niet altijd evident om een prijslijst online te voorzien. Hiervoor neemt u best contact op met uw rusthuis naar keuze.

Indien de financiele situatie niet volstaat om het verblijf in een rusthuis te bekostigen, dan is uw OCMW het aanpreekpunt bij uitstek.   Zij zullen, samen met u, zoeken naar gepaste oplossingen.

 

AANVULLENDE OPMERKINGEN :

U bevindt zich op de website van Swiss-relax.  Bovenstaand is uitleg over Armonea.  Let op! Swiss-Relax.be is geen onderdeel van Armonea.